Saturday, June 8, 2013

perihal diri

mata kuyu, sambil bertemankan ladtop. study week kali ni memang betul betul aku tak manfaatkan sepenuhnya. sambil dengar hot fm, ah banyak pulak lagu jiwang pagi pagi ni. never mind.


hari ni sudah masuk hari sabtu, debaran nak final exam kian terasa. mana nak kejar hoi chapter banyak lagi tak cover. takpe, keep calm katanya. haha.

hari tu aku saje saje lah post apps pasal birthday and personaliti diri. kemain, dulu masa jakun dengan fb selalu jugak la post benda pepelik macam tu. apps pasal jodoh la, cita cita lah. hell yeah.
tapi aku amazed sekejap post kali ni macam betul betul kena dengan karakter aku.
taklah semua sama, tapi exactly 80% is the same.



day dream a lot. yes.
low self confidence. yes.
unpredictable. yes.

selfish? banyak la ko.
aku memang suka dengar lagu. yes.
not strong in love? amende alah.

yang positif tu memang betul. yang negatif. krik krik krik.

tak percaya sangat apps ni. tapi ambik yang positif je. kekeke.


p/s: you were no good, but still stuck in my mind. good luck final. selamat malam. 

2 comments:

  1. boleh la shahreen.. aku bagi 70% =p

    ReplyDelete
  2. hahaha, mn leh percaya y positive jek. negative kate salah. hahaha
    btw, good luck shahreen utk 1st paper validation selase nie ;)

    ReplyDelete