Wednesday, May 15, 2013

keadaan sekarang

assalamualaikum.

serius dah lama tak update belog tak tahu nak start macam mana. awkward dengan belog sendiri.
hahahhaha. seriously.

well, hidup aku selama aku tak hapdet ni sama saje dengan kehidupan normal orang lain,
gelak, nangis, *errrrr makan, jogging, belajar, online sampai terberak berak, stay up sampai pagi.
memang normal pun hidup sebagai seorang remaja gelandangan. amboi ayat kemain.

aku ada jugak blogwalking tengok blog kawan2 aku, blogger terkenal macam matluthfi *auwww, fatin liyana, abang nara pun aku layan jugak tauuu. update semua pasal retis. kahkah. tapi macam takde idea nak start update macam mana, sebab most aku punya rungutan, aku punya cacian, maki hamun semua aku dah serahkan dekat twitter.

ekceli takdelah busy mana pun, tapi entahlah.

apa yang aku buat sekarang? ni haaa


sekecil kuman daripada PSM.  column chromatography.


aku jugak selamat mengundi hari tu untuk PRU 13. apa yang aku undi? of course la rahsia. kbaaaaaaaai. hahah.

selamat malam.

p/s: aku baru je lepaih baca belog mat, serius aku adore cara dia tulis cenggini.
lebih kurang la ayat dia camni, "kenapa sekarang kita masih single? sebab kita tunggu yang special, bukan nye senang nak layan kita ye dak?, kena lah yang extraordinary. biasanya yang extraordinary ni lambat datang tapi kalau dah datang, memang susah nak pergi. hopefully. :)

pssttt, soseh soseh, takde kena mengena antara yang hidup dengan yang mati. hiks. 

2 comments:

  1. hai, saja nak habaq, aku baru baca nie :P

    ReplyDelete
  2. hang bilaaa nak update belog? hahah

    ReplyDelete