Sunday, April 28, 2013

trip ke Genting

yess! mihmihmih.

ain dah upload gambar pergi genting kira kira dua bulan yang lepas. asyik cakap pasal PSM je ye dok?
mari lah kita happy happy kan mood kita dengan bercakap pasal trip aku, Ain, dan Fatehana ke Genting Highland.

asyik cakap pasal PSM, menyampah.

ekceli kitorang pergi ke Genting sebab mak cik aku ada ajak aku join dia punya rombongan, ada berapa lagi tempat kosong, so aku angkut ain dengan bestie aku Fatehana. lepaih tu Fatehana angkut lagi 2 adik lelaki dia yang hensem lagi meletup kebabom tu. hiks.

so bermulalah pengembaraan aku ke sana. *amboih sekema nye ayat.

masa tu aku dengan Ain tengah cuti sem, kebetulan masa tu cuti tahun baru cina, cikgu Fatehana tengah cuti sekali.

aku kalau bab bab nak ceritakan balik, nak explain, memang tak tercapai dek akal dan pikiran.
so, aku upload je la eh gambo.


sebelum naik ke puncak, kita mesti naik kete kabel dulu ye kawan kawan. ni pun muka cuka nak mati tahap nak muntah hijau.




told yah adik Fatehana henseng henseng belaka. 


woihh rindu nye kat korang. *masa ni berpeleseran kat atas puncak


masa ni kat indoor games, tapi tak main pun, tengok tengok aje.


hiks, Ain suka bebeno aku tengok.


Ya Allah, terkejut aku tengok rambut belakang tu. hahahahaha. 





asdfghjkl =________=




so, kitorang bukan setakat pergi Genting je, balik tuh kitorang singgah keyel. jalan masjid india.
ohhh emm gee, banyak gila tudung murahhh. haha. singgah sogo carik makan. giler kebuluq bak hang! 

lepas tu? kitorang ada request nak singgah putrajaya. aim sebenarnya nak amek gambo bebanyak. 
bihihihi, disebabkan dah malam bas tu laju je menuju kerumah. the end. 

lepas tu esoknye aku balik ump cepat even cuti sem aku tak habis lagi. kbai.

1 comment: