Monday, March 18, 2013

birthday, site visit

hai semorang.

minggu lepas pada hari yang sama aku telahpun genap 22 tahun.

22 tahun.

banyak perkara yang aku lalui,
ramai orang yang telah aku kenal.

terima kasih sebab wish aku.
semoga panjang umur, murah rezeki. :)
terima kasih sebab doakan aku.
semoga Allah memberkati kalian.


dan yang paling penting, thanks mama for the gift. :')

terima kasih semua orang. :D

sebenarnya aku takde idea sangat nak cakap apa.
sebab sekarang aku rasa aku kurang membebel dekat laman sosial.
gituh.
muntah hijau. padahal tweet satu hari dekat bape ratus perkataan.


sekarang ni aku tengah buat eksperimen untuk PSM.
hahahahahahahaha.
buat lah sangat weh.
ape pun tak start lagi. just datang lab, tunggu punya tunggu punya tunggu tunggu punya, bulan tak muncul muncul. SV aku memang suka aku menayang muka kat lab tanpa berbuat apa apa gamaknya.
redha je lahhh.


ape lagi ek?

uh ye, recently, kitorang ade pergi site visit kat Kompleks MPOB Keratong, Pahang, here's the photos.
curik kat fb vor eden wani. kahkahkah.



ni awal pagi tau kitorang datang. ko hadee?



praktis nanti konvo senang nak posing. halah halah sukenyeww korang ni. hahaha.
topi aku je yang slack, hampir mencederakan camera man. my bad.


muka muka yang pergi. hehe


bahasa kambing: embekk, embekkk, embekkk, bekk, embekk.
bahsa manusia: hai, kitorang semua feeling dekat new zealand tau. mehehehehe. embekk.


aku pun takde idea aku buat apa ni. =_____=


eksaited kemain. acha kata, salah ekau buat tu haa. camno nak kahwin ni haa?


macam kena cekik je arnab tu. hehe.


gaya bad boyz. new boyz pun bolehhhh. HAHAHAHA


macam same je gambo nye. eh, tak lain.


ada gaya bob the builder tak? 


hai saya kambing. anda?


masa naik traktor.


comel nye semua orangggg. :)


esok ade kuiz medicinal chemistry, kena datang lab buat PSM. harap harap esok dah start buat column chromatography. tak larat aihh nak tunggu je dan melangok dekat lab tu.

now playing: Titanium - David Guetta

3 comments:

  1. hahaha.. xtahan ade name aku tue.
    goodluck quiz esok
    -terima kasih semua orang-

    ReplyDelete
  2. hahhahahhahahahhahhaha...kau tipu mane ak ckp pasal kawin,,,ajinomoto kau ni

    ReplyDelete
  3. wani: hahaha. terima kasih semua orang.

    acha: ko letak nama gd macam tak tau tu ko. hahahahahaha. alah, biasalah, nak attract supaya ramai yang baca. kahkah

    ReplyDelete