Sunday, February 17, 2013

hola holi semester 6

rasa bersemangat pule nak update belog sebab rumet aku suka baca belog dan tertunggu tunggu aku punya post. wehaaaaa. rasa nak lompat lompat sampai roboh kolej kediaman. gitu.


lagipun aku dah fully transformed aku punya belog. ecehh, nak cakap jugek.
hiks, amacam? suka tak? kalau tak suka boleh bagitau. aku boleh tukar balik.
*lepas susah payah aku carik kat google cemana nak tukar template. dengan perut lapo nye.


ekceli, saje nak uar uarkan (betul ke eja camni) esok nak start kuliah dah.
tak sabar betul aku esok nak pergi kelas (sambil buat muka seposen).
sem ni aku dah masuk semester 6.
tak sedar diri dah tua, still malas lagi.
senior aku semua dah pergi praktikal.
yang tinggal batch kitorang lah yang paling senior. (eheh, tak sabar nak ragging bebudak junior)


sem baru, azam baru.  

aku rasa setiap sem aku cakap cenggitu, tapi hasilnya?
tak menguntungkan. eh, dah macam jual sayur. menguntungkan.
sem ni aku tak nak cakap apa apa sebab takut aku tak boleh tunaikan apa yang aku harapkan.
well, aku ni cuma manusia biasa yang selalu makan comot, tak boleh sampaikan sesuatu dengan betul, selalu jalan berterabur, aku ni dah kenapa tetibe emosional?
my bad.

mari kita rungkaikan sem ni aku mengambil subjek apa.
mari semua.

INORGANIC CHEMISTRY PROCESS
ENVIRONMENTAL CHEMISTRY
VALIDATION AND UNCERTAINTY
MEDICINAL CHEMISTRY
PROJEK SARJANA MUDA (PSM1)
ENVIRONMENTAL CHEMISTRY LABORATORY

nampak sikit dan mengujakan. tapi uh tidak sama sekali.
total jam kredit 15.

meh kita lihat pula jadual.


mihmihmih. love hari isnin damn much.


p/s: HAPPY BIRTHDAY ACHA! A.K.A NATASHA AIN JAMIAN. we totally have fun together! hahaha. ingat sampai bila bila. semoga panjang umur, murah rezeki. love yah.


alah alah omeyynyewwww. :)


p/p/s: the sweet escape part 2 akan aku update. bahan tak cukup lagi. bihihihihihi.

belajar rajin nuramira shahreen, (bercakap dengan diri sendiri) poreber alonnneee.
kbai.

2 comments:

  1. kuang hajak~~~boikot ak letttew..ltk gamba 1st year ni,,hahah

    ReplyDelete
  2. comel la tuh. hahaha. aku siap edit lagi. hahahahahaha.

    ReplyDelete