Tuesday, January 8, 2013

haihhhhhhhhh. merungut panjang. kawan kawan aku ni takde yang update belog ke?
ke aku sorang je yang syokk nak update belog? ahahaha.

tadi dekat dashboard cari jugak sape yang update, none. yang update pun Daily Kpop news. ekeke.
setiap saat engko dia update. so, that's mean aku lah yang update pasal entertainment Kpop ni semua. mihihihi. minta disedarkan dari perasaan bongkak.

next paper aku hari jumaat, sifat malas nak setadi pun membuak buak.
haihhhhhhhh lagi. asyik tido, online, tido, online, makan.
rotate banyak kali pun benda yang sama aku buat. mentang mentang lah semalam the most killer paper in the entire world dah habes, berjimba macam dah habes paper.

countdown dua paper lagi sebelum habes officially sem 5 for this 3rd year.
wuhuuu, dan *drumroll, PSM will be started next semester. hadoiiiiiiiii, malaihhhhhhhhh.
dan aku ade dengar pasal mimpi ngeri nak buat PSM ni.
proposal, kena reject, tak tido malam, thesis tebal berapa meter, muka bengkak-bengkak (dah kenapa muka bengkak, aku sendiri pun tak paham).

but, belum start lagi kan? tu cuma rumors kot.
dan tadi PSM coordinator dah berpesan pesan esok jangan layu layuan, kena carik journal and start buat proposal cuti ni. aku baru je nak tido puas puas dekat rumah tu. kahkah. anak dara weh, kena masak, kemas rumah.


oklah, nak pergi makan megi. kbai

2 comments:

  1. leq ko wat pSM gak...??mari la kite berkongsi pengalman...heeee

    ReplyDelete
  2. mari mari. hukhukuhkuh. mat, nak borak borak dengan ko so badly. :(

    ReplyDelete