Friday, January 11, 2013

HAHAHAHAHA

kelakar nyewwww. hari isnin ni exam paper polymer. LAST PAPER.
last paper weh. dan tetibe acha bagitahu kena hantar borang untuk order apparatus, material, chemical for PSM preparation sebelum balik ni. apparatus, material, chemical tu semua kitorang kena fikir sendiri.

Ya Allah, mana lah aku tau nak buat macam mana sebab experiment pun tak start lagi.
proposal kena siapkan within this semester break. kena balik UMP awal sebelum kuliah start.
yes, aku stress.

tak sangka aku belum start projek akhir, dah macam macam dugaan.
ulang alik ke lab satu hal, ulang alik ke fakulti jumpa supervisor satu hal.
supervisor foreigner tak paham dia cakap dah jadik tiga hal.

baru tadi aku tengok soalan past year for polymer. susah habaq hang!

harap harap aku punya proposal tak kena reject. kbai


No comments:

Post a Comment