Thursday, December 27, 2012

study week part 2

jyeahhhhh

*tetibe*

jom update belog sampai kemuntahan.
sebenarnya aku nak buat alasan kenapa aku malas nak study.
haihhh.

i'm so last minute person.
awal awal study ni memang tak berapa nak masuk. again, alasan.
dan aku try jugak menelaah Organic Chemistry Process, sebab tu first paper.
and guess what, * drum roll please

dah 3 hari chapter 1.

reaction yang banyak banyak macam coklat tumpah ke ladang gandum.
chemical structure yang complex.
i'm gonna die man.

dan malam tadi, aku sekaip dengan acha. bajet oversea.

well, sekarang tengah winter dekat London. ecehhh kemain. dah takde keje. padahal sebelah blok je kot.
ekekekeke.



comeyyynyewwww.

serius, siapa dapat mengurangkan kadar kemalasan yang ada pada aku, aku bagi singgit.

dan kawan kawan tolong doakan aku. hehehe.

uh, hampir terlupa, aku nak bincang pasal twitter, yup twitter, a social network that i've been used to be addicted before. dulu aku selalu update, hemm, sape yang follow aku dulu dulu masa zaman tak matang mesti annoying gila bapa sebab tiap tiap berapa saat ade je benda aku nak tweet, well itu dulu, masa zaman kanak kanak ribena, tapi sekarang, aku akan tweet kalau time aku betul2 bosan je. sebab sekarang aku tengah nak mencapai level maturity yang teratas dan maximum kalau boleh.

tak nak lagi jadi monyet yang perlukan perhatian. sarcasm much.
sebab yes, bak kata sheila twitter dah tak berapa nak seronok macam dulu.
bukan aku nak menghalang orang buat twitter, but seriously aku ade follow bebudak sekolah, *janganlah diorang jumpa belog aku ni* annoying bak hang. bajet dr love, mukan nak mintak orang follow dia, kalau tak follow, nak merajuk deactivate twiiter terus. baguslah tu. then setiap benda nak di retweet nye. 

last last aku unfollow terus. 

hemmm, tapi aku glad sebab via twitter, aku boleh gelak2 dengan kawan lama aku, coursemate sekarang.
and because of them, i keep remain on twitter.. :)








4 comments:

  1. aleq!. Gudluck beb! Haha. We r same. So last minit person. Kahkahkah. Dari dulu. Never change. Study awal tu bohong je lebih. XD

    ReplyDelete
  2. kan? kan? gimme five sikit. hahaha. taip je mirareen. ko hade twiiter ke? cepat2 follow. hahaha

    ReplyDelete
  3. Aiceh. Wa dah folo lu dlu brader. Lu je x perasan. Haha! And da approve kaw dah pon. Kakaka

    ReplyDelete