Sunday, December 30, 2012

wishlist 2013

hai semua.

dah makan? *tetibe

soal makanan agak sensitip di tempat aku. HAHAHA. if you know what i mean.
dan ketika orang sibuk sibuk get ready for final exam, i'm still stuck in here, randomly stalking people on social networks.
and here i am, end up with doing nothing.

lagi dua hari secara purata kasar kita akan menghadapi 2013.
dan bagi aku wishlist yang tahun lepas dah campak kat tong sampah kot.
yang berjaya pun boleh dikira dengan helaian rambut, *tapi macam semua tak tercapai

kurang emo - 88.12345495859% berjaya

kurangkan malas - 0.00003648948949% ( hampir ke infiniti tidak berjaya)

kurangkan menghadap social networks - 0.00000000000000 to the infinity tidak berjaya jugak

beli henpon baru - 100 % berjaya tapi corby je bak hang.

kurangkan update status mengarut dan kearah kalau baca nak baling kerusi - 99.9999999 % berjaya

kurangkan makan - tak berjaya langsung. maap, my bad.

oklah, habes cakap pasal wishlist yang lepas, mari kita buka buku tiga lima yang baru. wishlist for 2013 here we are.. *bunyik kompang*

1. kalau boleh nak beli smartphone. kalau ade orang nak bagi free secara tiba tiba pun lagi baguihhh.

2. nak dapatkan dean list. hemm, tapi kalau kondisi sekarang berterusan sampai tahun depan, memang tak dapek den nak tolong aihhh.

3. nak jadi orang yang rajin lagi bergaya. *apa ni?

4. nak gembirakan family dan kawan kawan. yang ni macam wishlist tahun lepas.

5. nak jadi seorang hamba Allah yang beriman. amin. :)

nothing much, sebab makin kita besar makin banyak tanggungjawab yang kita kena buat, tak kira besar atau kecik. dan tahun depan umur aku makin menurun  menaik, 22 tu bagi aku macam banyak. kalau boleh aku nak remain being 20 years old girl je.
perasan.

tak nak taip bebanyak, kan nak final exam ni.

semua kawan2, good luck in your final ok?

coursemate batch kimia industri, UMP
ex praktikum hayat 45, KMJ
kawan kawan masa sekolah rendah, sekolah menengah, kawan sekolah tadika, (SKBG, SMKBG)
(dulu main tarik tarik tudung)

ok bye.
that's just dumb though




No comments:

Post a Comment