Sunday, October 21, 2012

no caption

dalam sibuk sibuk orang study nak test unit operation senin ni aku sempat jugak nak update belog.
oh myyyy. haha.

hari selasa tinggal satu kelas. rasa menyesal beli tiket lambat. tiket hari rabu. rabu petang. for sure sampai malam. haisshhhhh. phewww, terimalah takdir ini seadanya.. niat dihati nak spend banyak masa dirumah. tapi apakan daya.
bahasa kias kiasan.

kalau ikutkan hati nak aja aku tukar tiket hari selasa petang.
tapi. tapi. apakan daya?
aku ni dah kenapa ulang benda yang sama?


nampak stress disitu.

ini cerita lain. aku pissed off. uh tak, aku tak emo. aku pissed off.
come on.

malas nak cerita banyak.

ceritanya agak complicated. aku je yang paham agaknya. AGAKNYA.

nah gambar masa kelas unit operation malam kelmarin.
tengah sibuk sibuk lecturer mengajo aku sempat snap gambo. ecehh, boleh buat pantun ni. kakaka.

maaf. takde effect instagram. hahhaha.



bincang assignment 2: energy balances. hampir parah otak gua buat benda alah ni. percayalah.


nampak makanan kat situ? sila cari. ni peraduan mencari benda tersembunyi. kalau dapat, aku bagi singgit.


ecehh, ini acha dan wani. 


ni mak enon mana ntah.


again acha dan wani. haha. 


ada tambahan masa saat saat akhir, shasha

ada gambo aku tangan macam xmen, tapi terlalu bahaya untuk dipertontonkan sebab takut mengundang mimpi ngeri. 


hemmm, well said.
tadi baru balik kelas separation. berderet deret kelas malam. tapi bak kata dilla, ilmu kan?
jangan nak merungut sangat. kekeke. 

sekarang bermain: Set Fire To The Rain - Adele.

p/s: kalau rindu, mengadu pada Allah. Dia maha mengetahui. selamat malam. :)

7 comments:

  1. again kamu gren banget sik

    ReplyDelete
  2. ni mesti acha achik. haha. waduh. ni belog doang.

    ReplyDelete
  3. @wani
    wah.....ade pic budak comey2 kat situ ;)

    ReplyDelete
  4. Bhahahaha..taktau knp, aku ske usha blog kaw..ilang tension ak..kikiki...terbaekkkkkk lu mattt... :-D

    ReplyDelete
  5. terima kasih peminat ku. hahahaha. bacalah lagi. terima kasih. :D

    ReplyDelete
  6. Bhahahahaha...x leh blah...poyos gilos habaq hang! :-P

    ReplyDelete