Wednesday, September 19, 2012

rindu rinduan

dengar tajuk entry je dah menggelabah sebab macam jiwang jiwang alaa mak enon.

sebenarnya aku rindu dekat famili aku. ye. serius.
baru dua minggu aku tinggalkan bukit gambir, dah terngiang ngiang muka mama, ayah, harith.
athirah? ade lah jugak. kengkadang kot. muehheheheh,
sebab aku ade relationship yang awkward, sangat awkward dengan adik aku yang kedua tu.

entah mana silap nya, entah mana kecelaruannya.

yang peliks, dekat talipon, dekat sms, kepoh nye kitorang. bila face to face?
kau tengok aku, aku tengok kau macam nak kutip hutang. hahahahahha.
okeyh, takde kaitan.

aku rasa itulah yang membuatkan kitorang lagi rapat sebenarnya sebab aku dengan Athirah banyak persamaan, persamaan sampaikan ada orang cakap aku kembar dengan dia.
heh?
again, heh?

krik krik krik....


apepun, aku bangga jugak dengan adik aku sebab dia lagi pandai dari aku doh.
aku cam harammmmmmmmmm. recently, dia dapat result UPS.
mak aihhh, rasa nak tergolek dengar dia punye result.
yang penting, dia punya result lagi tinggi dari aku.


hemmm, pagi tadi aku call mak aku.
before that, aku ada sent mesej.

"mama, mama dah tak ingat akak ke?'' sambil buat smiley ala ala sedih gitewww.

yang part paling sedih, " akak, tak bermakna mama tak contact akak, mama dah lupa kat akak, mama cuma carik masa yang sesuai nak call akak. tak nak akak susah hati bila dengar suara mama tengah penat, tengah demam."

mamaaaaaaaaaaaaa.
(T_______________________T)
tears fall.
breaks my ego.


now playing - Number One For Me, Maher Zain.
for you mama. :')


bilaaaaaaaaa nakkkkkkkkkk balikkkkkk????
kbai.

4 comments:

  1. hahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

    ReplyDelete
  2. aku orang lah..hahahaha

    ReplyDelete
  3. hemmm. terima kasih baca blog aku. haihhh sape kau ni.

    ReplyDelete