Thursday, February 23, 2012

zaman matrikulasi

salam..

selamat malam. aku tak boleh tido sebenarnye. tak tau kenapa. maybe sebab tadi aku tdo lama.
sejak kebelakangan emosi aku semakin melampau. semakin teruk. pantang diguris sikit, mulalah terasa.
nak menangis. lemah nye kau.

ok, aku pun tak tahu kenapa. nak tukar cerita pulak.
tadi aku check2 lah news feed dekat facebook.
terkejut nye aku sebab aku nampak kawan aku yang ade dekat matrik bergaduh sesama sendiri.
cakap bnde yang bukan2. aku rase sedih sangat sebab aku kenal dengan diorang.
diorang dekat matrik boleh la jugak dikatakan rapat.
tapi aku tak tau kenapa boleh sampai jadi macam tu sekali.

aku tak boleh nak nk bgtau siapa diorang. sebab aku rase akan membukakan aib orang.
cukuplah aku bgtau ape yang aku rase.

aku rindu zaman yang dinamakan zaman matrikulasi sebenarnya.
walaupun aku rasa aku banyak melakukan perkara yang entah apa2.
perkara yang memalukan diri aku sendiri barangkali.
entah, kalau boleh aku tak mahu toleh kebelakang.
sebab aku tahu aku banyak melakukan perkara yang mengarut.

aku banyak rindu pada bilik aku sebenarnya.
roomate2 aku, matun,shie,hannan, gen, husna, asnor.
kitorang banyak spend time together.
jogging every weekend, luahkan masalah sama2, makan sama2.
i miss all those sweet memories.
kalau lah aku boleh putarkan masa.





kelas? kuliah? sorry to say, ade masa nya aku tak suka.
banyak faktor sebenarnya.
but it's too private to talk in here,

p/s: now, i found every reasons why i AM like this.
good nite.

2 comments:

  1. mira ta suka kelas n kuliah? ish3..same..but not all..ad yg klas dri blok x n need to run fast to blok T..errr..unlike..stil tomorrow doesn't hve clas..yippie..!

    ReplyDelete
  2. hehe. ajilah. bukan kat sini. masa kat matrik. kelas macam rushing sangat. so far ump oke sahaja. kihkih. ;)

    ReplyDelete