Sunday, February 19, 2012

my current playlist

salam. peh. aku rase macam takde mood nak update kat belog ni. sebab takde sape baca. haha.
actually aku lagi suka orang tak baca belog aku sebab blog aku macam merapu je. takde nye nak bg info ape2 kat korang. ciss.

besok aku start kelas lagi. malas. malas. malas. kawan2 aku ada yang baru start kuliah untuk sem baru esok.
selamat laa ye korang. aku minggu first kuliah dah ade esemen bedebak kat atas meja. *ehem, the truth is bukannya banyak pon. effect je lebih.em, yolah. FOREVER ALONE.* merapek.



okeyh, lari dari tajuk. haha. aku nak buat pasal playlist lagu. sumpah aku jatuh cinta dengan lagu2 ni semua.

  1. If I Die Young-The Band Perry
  2. The Girl Who Can't Break Up,The Boy Who Can't Leave-Leessang
  3. We Found Love-Rihanna
  4. Mana Oh Mana- Aizat
  5. Wish You Were Here- Avril Lavigne
  6. The One That Got Away- Katy Perry
  7. Takeover- Flo Rida ft Mizz Nina
  8. Ass Back Home- Gym Class Heroes
  9. Someone Like You- Adele
  10. Hold It Against Me- Britney Spears
  11. What Makes You Beautiful- One Direction
  12. Stronger- Kelly Clarkson
  13. Set Fire To The Rain- Adele
  14. A Thousand Years- Christina Perri
ada banyak lagi. tapi ni jelah mampu menaip. penat nak taip banyak2 ni. haha
yang colour lain tu paling aku suka gila melt like ice bila dengar lagu tu. satu hari aku repeat hampir dekat 10 kali. memang gilos. 

p/s: yeahhh. kena get ready besok kelas inorganic mesti lecture point2 orang tanya pasal lessons. sebelum tu aku nak basuh baju dulu. assalamualaikum. :) enjoy reading peeps.


No comments:

Post a Comment