Monday, February 13, 2012

my semester break.

haloosss. hah! hari-hari aku update kan? rajin bukan? kan aku dah janji nak buat entry pasal cuti sem aku yang lepas. quite fun, extravagant, and exciting. gambar-gambar ni was taken by of course not me. aku rompak kat fb dengan some from phone camera. entry kali ni banyak gambar dari bercakap. tapi aku rasa macam nak bercakap.. 
ehem excuse me, aku letak gambar ni random. tak tersusun. pandai-pandai lah eh?


 ha, ni kat cameron highland. kat ladang teh boh. nampak terpampang BOH kat belakang tu?


muka jakun macam tapai, dari kiri adik aku yang baru lepas spm, ATHIRA, my cousin yang sentiasa perasan dia comel, IZZAH, adik aku yang bongsu, HARITH, yang hujung tu aku tak kenal.


dekat melaka. dataran pahlawan yang sesuai untuk perempuan yang suka shopping. aku? beli kasut je. 
ni kawan sekolah aku yang havoc dan gonjol. tapi aku suka. kau ade?



ayu dan aku. comel bukan? tolonglah admit. ditambah dengan aksesori bunga-bunga lagi lah nampak effect yang tersangat awesome!


naik river cruise macam jakun. lambai-lambai kat tourist. yang hensem je lambai. biased to kulit putih.


kat muar sebelum tunggu bas pergi melaka. nasib baik bas ekspress. kalau naik bas benti-benti petang baru sampai. 


masa ni chinese new year. amek gambo kejap. kenapa aimi macam terkejut? tak ready kot. yang lain semua comel. aku? taklah.


fatehana, ayu, asmah dan aku. tengah tunggu beli tiket river cruise. 


masa tengah naik boat, nampak bangunan hotel ni. lawa nye. :D


bestie. fatehana. dia memang comel. :)


tiket-tiket. asalnye nak buat bintang. tapi tak jadik. main letak je.


eh? ade lagi? asyik cakap comel je. 


nak naik taming sari. tapi gayat. badan frozen to death. ramai orang. tak jadik naik.


celebrate my cousin's birthday with her fiancee. 


ni dia. surprise suprise, tiba-tiba kat belakang aku ade orang nyanyi HAPPY BIRTHDAY. 
sumpah sweet.- at AEON bukit indah. johor bahru. specific place: pizza hut.


muka penuh jerawat. uh tidak! aku tak reti apply adobe photoshop. 


candidi beb. aku buat profile pic kat fb. 


eh, tersuap pulak. haha. sayang sepupu aku sorang ni. 


nak kahwin hujung tahun ni. maybe aku jadik pengapit. hahaha. 

yeahh. tulah yang aku buat masa cuti sem baru-baru ni. ni baru sikit.
actually, aku pergi kelantan juga. tapi takde gambar sebab aku pergi cuma dua hari je. 
naik keretapi dari kempas sampai kuala krai. adoi, sakit badan aku.
okelah. aku rase cuti sem lepas aku banyak jenjalan and aku learn more. macam-macam.
being independent,
how we love each other among our own family,
respect older people,
i might not type everything in here. but still, all the memories that i've made currently,
remains in my heart. 

p/s: penat kelas hari ni. pagi kat kelas inorganic kena soal, dan aku nampak bodoh sebab tak dapat jawab. kelas techno kejap je. kelas thermo besok nak bagi homework. guess what? our lecturer just read the slides, and we just like aaaaaaaaaaaaaaa?? amende? end of the semester aku pengsan. ok bai.



2 comments:

  1. haha. sungguh blushing apabila dipuji comel berulang kali. :P

    ReplyDelete