Wednesday, October 22, 2014

hari ni pada tahun lepas genap setahun mama pergi.

tak tahu hari ni, detik detik terakhir cakap dengan mama, jumpa mama melekat macam gam dekat kepala ni. orang kata:

"WEI, DAHLAH, JANGAN DIKENANG ORANG YANG DAH TAKDE."

"BE STRONG"

"SEDEKAHKAN ALFATIHAH"

terima kasih pada yang mengingatkan.

terkilan. banyak benda.

first, tak dapat nak bawak mama pergi tengok konvo aku. hari yang paling dia nak tengok.
second, tak sempat nak tunjuk kat mama yang aku dah kerja.
third, dulu masa sekolah aku teringin nak bawak mama jalan2, aku yang drive, aku yang belanja dia.
after all this while, mama yang selalu belanja aku.

bye. alfatihah untuk mama.

No comments:

Post a Comment