Friday, January 17, 2014

goodbye UMP!

rasa sebak pula bila fikir gonna leave ump like forever. kuliah, test, kuiz, assignments. dah takde dah semua tu. sedih juga nak tinggalkan kawan kawan. sedih.

haha nevermind, hidup perlu diteruskan. aku tak sangka petang tadi, paper current topics adalah last paper aku sepanjang aku bergelar degree student. lepas ni internship, and i don't even know how i'm being able to do work. especially at lab, pegang sana gigil, pegang sini gigil. clumsy pun ada aku ni.
dekat tempat orang pulak tu. Allah bless me.

hahahaha aku takut aku tak ready je woih. *self esteem lemah teruk dan gagal teruk*
enam bulan buka sekejap, dalam masa 6 bulan tu macam2 boleh jadi. kalau tanam pokok pun agaknya dah berimbun. pebendeeeee takde kaitan ponnn dengan pokok. hek eleh.

nak buat throwback la kejap memalam buta ni disebabkan aku tak boleh walaupun nebes rasa nak terjun dari bangunan 100 tingkat sebab esok nak jumpa madam amek balik thesis correction. zzzzzzzzzz




hahahaha ni masa third year kot dinner pakulti. iolss ikot jelah sebab nak merit. 


HAHAHAHA muka pes year! kurus dan kelihatan entah.


masa outing dengan sheila. rindunya.


ni paling tak boleh lupa, first time tengok match JDT dengan Pahang tapi batal sebab rusuhan. go JDT go! tetibe


kem briged siswa yang ya Allah mengantuknya. 


lawatan ke MPOB. 


i'm flyingggggg~~~~ acha ko tengok ape tu? ni kes baru lepas jogging tak tau nak buat ape dah.


another pic at MPOB Keratong.



ekekekeke. 


program PRIMA, melawat perkampungan orang asli. :) 


AJK tewww. program family day by SCIETEX.



amende jelah yang aku buat ni. *tepuk dahi sampai bersepai*




pergi keje kahwin kak reha roomate acha.


tak tau nak describe ape pasal gambar ni. hahaha. briged siswa lagi


rindunya dekat budak2 ni. :( ada jodoh kita jumpa lagi ye. :)




hahaha macam gambar ancestor keturunan.


ni pun masa program apentah aku tak ingat tapi masa first year lah.


dekat lab. ada gaya macam berkerjaya tak? kahkah


rindunya kaktus ni tapi dah mati, bertahan cuma beberapa minggu disebabkan aku bagi banyak sangat air dia jadik kembong. hahahahaha.


dekat stadium darul makmur, kuantan.


hahaha ni je yang sempat aku godek2 dekat ladtop. nak letak semua sampai tahun depan pun tak habis nak upload nak letak caption lagi. banyak kan beza dari masa first year, sampai sekarang, hemm, banyak banyak. 

terima kasih semua kawan kawan di ump. jatuh bangun aku semua dekat sini. masa arwah mak aku meninggal, korang tak putus2 bagi kata semangat, buat aku happy. i really appreciate that. sebak rasa.
tanpa korang siapalah aku. ecehh. 

minta maaf kalau ada salah silap, terkasar bahasa, gurauan yang over. 
roomates, kawan kawan usrah, kak nisa, kak ana, kawan satu group project etnik, kawan masa koko kayak, kawan kawan course industrial chemistry batch 2010, kawan kenal dekat tepi jalan (haha sangat), senior, junior, kawan yang kenal dekat laman sosial especially dekat ump, you guys rock! i'm gonna miss all of you. :)
have a nice day ahead!  


1 comment: