Tuesday, December 13, 2011

RINDU ZAMAN SEKOLAH

serius sekarang ni setiap pagi aku update. heh.
macam retis laa pulak kan?

baru tadi my bestie, patty ada tagged gambar mase sekolah2. andre kata pra matang.
jeles cakap jelah sebab kau takde dalam gambar. cehhh.

my tears not stop from being fallen.
(T___T)
DAMN! i miss them already.


aku rase ni masa tengah jamuan. apehatt aku berlagak samseng?
i miss you guys. truly! :')

masa ni laa kan baru nak rindu ape semua kat zaman sekolah.
dulu masa merengek2 kat sekolah, nak sangat cepat keluar dari sekolah.
cakap benci sekolah, tak nak sekolah, sekolah boring.
sape cakap macam tu, aku bagi singgit..

zaman sekolah laa aku belajar macam-macam.
mulaa dahhh.

friendship. :')



pengorbanan :')
nak cakap banyak-banyak pasal sekolah takut menangis tak henti lagi.


background music: Avril Lavigne- wish you were here. 
dengar kata Avril Lavigne nak datang Malaysia.
:)

hey, sepatutnya aku prepare nak presentation kejap lagi.
lab ohh lab. hari ni ada lab test. oral test. so kena cakap-cakap depan dr.
kalau dapat markah rendah aku deserves sebab aku tak prepare apa2.
baca slide je kot.
wahahahaha. :D

besok? tulahhh yang paling hectic.
it's all about the quizzes.
yeahhhh.


  • ORGANIC CHEMISTRY 2 *tak kompem sebab dr azahari ada dua choices sama ada nak buat hari rabu atau hari khamis sebab khamis ramai nak balik*
  • TESTING & CALIBRATION METHOD 
  • KAYAK
arghhh. boleh tak aku nak stare je kat slide and scan everything?
boleh serap je.tak payah nak paham. LOL

p/s: sorry for the emotion thingy that i had thrown to you. ashamed on me! 








2 comments:

  1. hahaha.baru nak buat entry ni. tapi malas nk taip. doakan aku rajin menaip. duit nuffnang pun maken byk ni. semangat!

    ReplyDelete
  2. weyh? asal aku nye nuffnang takde epek langsung. haihh. aku buta it. uhh tidakkkkk. weyh, update laa. aku tak tau nak baca blog sape lagi ni. wehehehe

    ReplyDelete