Saturday, May 14, 2011

miss that moment! 5 SCIENCE 1 BATCH 08

assalamulaikum..

awal nye aku bangun.. haha.. mana ada.. aku tak tido lagi pon..
aku tgh tunggu nak men 'download' maharaja lawak minggu 7..
boleh katakan tiap2 minggu aku tunggu kemunculan show ni.. haha.. ayat tak boleh blah..
of course my favourite JOZAN
haa.. besar tak tulisan tu? menunjukkan aku memang tunggu dyeorang perform tiap2 minggu..


(harap minggu ni kelakar habes! haha)

sebenar nya main point aku nak wat post kali ni adalah kerana:
first,aku bengang betul dengan blogger.com ni.. sebab post aku pasal aku rindu ump takde.. 
tak tau laa apa masalah blogger ni since dr semalam aku bukak blogger is currrently available..
lame betul..pastu aku bukak fb ramai gak laa yang dok merungut sebab dyeorang pun alami masalah yang sama macam aku.. hahaha..
makna nya aku bukan kena banned dengan blogger.com.
haihhhhh...sebab bende tulah yang makes me wonder ape laa masalah blogger.com ni..
kalau nak upgrade,aku bukak sekarang tak upgrade2 pon.. same je..
=.=

cakap pasal balik.. next week budak kelas aku time aku kat sekolah dulu ajak aku pergi sekolah
sebab nak sambut hari guru.. lagipun cikgu bahiah yang tersayang dah ajak kitorang..
kalau tak pergi memang dia akan grrrrrrrrrrr..
paham2 jelah.. haha..
aku as usual laa tumpang kawan aku meronggeng snow atau nama sebenarnya asnor faraien.
yup.. kalau kitorang cuti je.. memang sawah laa jadi destinasi pelancongan kitorang.. haha

kalau cuti je aku mesti rancang keluar dengan membe2 aku..
bukan ape.. saje je nak jumpe diorang.. bukan selalu kan.. time ni jelah..
dah laa 4 bulan cuti kan?



guys.. i gonna see yaa.. much love! haha
alaa.. innocent nye muka.. haha..
tak lpe jugak geng lepak2 aku.. bro ain,my love patty,husna,aimi,timah,yan..
semua laa senang cerita.. haha..
harap korang semua cuti dok umah.. haha..
senang nak lepak same..
rindu korang..
sory sape takde dalam gambar.. ni je ade.. :-(


alamak.. aku rindu laa nak lepak dengan korang.. 
korang cuti tak? cuti 4 bulan kan? kecuali daus..susah nak cuti..lepak ABC jom! (cakap sorang2)
daus.. duha..syam..ikrimah..amat..syawal.. uh yang belakang tu kelas lain..helmi..
dak laki kelas aku ade 6 orang je.. ahaha..
senang laa nak explain..


cikgu-cikgu..
terima kasih sebab denda saya..
marah saya.. bagi saya paham.. kalau tak sampai sekarang mungkin saya tak paham apa2..
especially cikgu zabedah.. sejarah time laa waktu yang ditunggu2.. hehe..
kalau tak,mebi saya failed sejarah.. naseb baik ada ganjaran.. haha.

jumpe korang dalam masa 4 bulan ni.. ahaaaa..
bye!
rindu laa weyh!



p/s: download banyak2 cerita.. senang nak tukar beli dengan dak2 ni.. ngeh.. ngeh..



No comments:

Post a Comment